despre noi

In T.T.H. Labs S.R.L. punem o mare valoare pe colaborarea si relatia cu clientii. In anul 2010, am deschis o noua divizie de distributie scule in Brasov, Romania. Motivul biroului si depozitului este sa primeasca solicitari, sa proceseze comenzi, sa le livreze intr-un timp mult mai scurt, sa ofere suport local si pregatire pentru partenerii romani.RUBI, isi are originile in 1951 odata cu inventarea taietorului manual pentru mozaic hidraulic, creat de catre fratii Boada in Spania. Jumatate de secol mai tarziu, Compania proiecteaza, produce si distribuie masini si scule pentru constructii, in special toate echipamentele cerute pentru o rapida si corecta fixare a placilor ceramice si procesarea materialelor de constructii. Compania este bine cunoscuta in sectorul sau de activitate, si a obtinut o pozitie de lider in domeniul taietoarelor manuale de ceramica in Europa. Produsele cu marca RUBI au obtinut o reputatie mondiala incontestabila.Suntem siguri ca gama noastra de produse, cei peste 50 de ani de experienta si inovare, milioanele de utilizatori satisfacuti, pot sa va ofere o afacere profitabila pentru multi ani. Pregatim organizarea intalnirilor personale de asemenea pentru a prezenta produsele noastre si noutatile pentru anul 2011. Daca credeti ca marca RUBI, ar putea adauga o extra valoare afacerii Dumneavoastra, va rugam sa nu ezitati in a ne contacta pentru a stabili o intalnire.
din oferta noastra
Unelte de taiere caramizi si tigle
Caracteristici:
Corpul de taiere este realizat din Widia.
Ideal pentru taierea caramiziilor, caramiziilor ornamentale si caramizi de fatade, precizie ridicata.
Ideal pentru taierea tiglelor si a accesoriilor, poate sa taie in orice directie.
Masina de distrus materiale de constructie
Caracteristici:
Sistem de macinare intern echipat cu doua ciocane in forma de V, care produc resturi de materiale de constructie de 10 mm si 80 mm;
Dimensiunile tancului de alimentare : 480 mm x 250 mm;
Masina electrica de taiat cu disc diamantat
Caracteristici:
Pentru gresie, ceramica, sticla, faianta si alte materiale;
Disc diamantat BASIC LINE inclus de 180 mm;
Racire cu apa a discului;
Siguranta pentru supraincalzire;
descarca catalog

Pentru a vizualiza toate produsele pe care compania noastra le comercializeaza, va invitam sa decarcati catalogul nostru de produse. Pentru acest lucru, folositi link-ul de mai jos.

distribuitor autorizat